jubilee’s Weblog

Just another WordPress.com weblog

Everybody is sleepin` with everybody! iulie 27, 2008

Filed under: random — 7jubilee @ 10:45 pm

Everybody is sleeping with everybody! E bine, e rau?  De ce e bine, de ce ar fi rau? Parca asta nu conteaza atat de mult daca, apoi, protagonistii acestor povesti infinite n-ar incepe sa se spovedeasca in stanga si-n dreapta. Comportarea retinuta si plina de tact, delicatetea, discretia, au fost alungate dintre apucaturile de zi cu zi ale muritorilor. Am constatat cu indignare si mahnire un lucru: se vorbeste muuult si cu nesat despre aventuri/adultere, dar nu despre dragoste.

Ce e mai apasator e faptul ca oamenii nu vor povesti despre mari iubiri, singurele in stare sa ne faca sa atingem cerul si sa ne implineasca cu adevarat, ci despre… let`s call them… mici inghesuieli. Un PAPAGAL cu care ai avut o ratacire de o ora, o mica inghesuiala, se va bate in piept si va umple targul cu isprava lui. In schimb, un barbat care te-a adorat o vesnicie nu va istorisi din pacate niciodata prietenilor lui cat de ravasit s-a simtit ca nu poate trai fara tine.

Mi se pare dureros, nedrept, pustiitor, revoltator.

Mi-ar placea sa stiu totusi ca de pe urma atator povesti, multe cusute cu ata alba, se nasc si consecinte fericite. As vrea ca barbatul pentru care am fost ani de-a randul zeita, atunci cand savureaza un pahar coniac la aceeasi masa cu barbatul pentru care acum suspin si ard si zac si mor, sa nu-i ofere numai istorioare picante. Ci, intr-o clipa de profunda sinceritate, sa-i vorbeasca despre cum stiu eu sa fiu rasarit de soare si pom inflorit si colind de Craciun, raza de soare, prim fulg de nea, atunci cand iubesc. Sa nu-i spuna “pe femeia asta am avut-o si eu”, ci “pe femeia atsa am iubit-o enorm si n-am stiut sa o pastrez. Cand a plecat, lumea mea s-a prabusit, mi-am pierdut punctul de sprijin. Daca si tu o iubesti, ai grija sa n-o pierzi.”

Stiu, asta nu se va intampla niciodata.

Reclame
 

3 Responses to “Everybody is sleepin` with everybody!”

  1. Gigi Says:

    barbatul pentru care ai fost „zeita” si care „nu a stiut sa te pastreze” nu cred ca va sta vreodata la masa cu „actualul”… ptr ca doare. Asa ca daca cei doi stau la masa, parerea mea e ca ptr „fostul” nu prea ai fost zeita …. gresesc?

  2. 7jubilee Says:

    eu cred ca nu e posibil intr`un viitor apropiat despartirii…. dar peste ani si ani …. who can tell? la aia ma refeream….

  3. gabitza Says:

    ai dreptate…dar sa stii ca, cei care se lauda nu sunt barbati adevarati…putini sunt pe lumea asta care sa stie sa isi pretuiasca persoana de langa ei sau care le-a fost alaturi…chiar si dupa o despartire…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s